Kommande aktiviteter

2022-07-13 - 08-31
Politiker i vårt radioprogram

Från och med 13 juli har vi nöjet att höra våra politikers åsikter om tre aktuella och viktiga trafikfrågor i vårt radioprogram Musikkrysset. Rubrikerna på frågeställningarna är Eftersupning, Drogkontroller vid vägen och Bilfritt centrum i Gävle.

Samtliga åtta partier som är representerade i Gävle Kommun har ställt upp och deltar i denna satsning vilket vi uppskattar mycket.

Frågor och svar har spelats in i förväg och vilket program respektive parti deltar i har lottas fram. Då vi sänder ett nytt program varannan vecka med repris veckan efter kommer två partier att höras i varje program för att vi ska hinna innan valet i september. 

Du kan lyssna till programmen på onsdagar klockan 17,00 i Radio Gävle 102,7 eller alltid, fr. o. m. sändningsdagen, via vår hemsida under rubriken MUSIKKRYSSET.

Politikerutfrågningen varvas med det ordinarie programmet, alltså vårt populära Musikkryss där du svarar på musikfrågor genom att fylla i kryssplanen och med en korrekt lösning kan vinna två Sverigelotter.

Varmt välkommen att lyssna här!